Trubkin Consultancy

De mens centraal

Ik kan het probleem niet voor je oplossen, maar ik kan je wel helpen om inzicht en overzicht te krijgen​

Anouschka is een resultaatgerichte professional met oog voor de belangen van werkgever en werknemer. Ze weet de voorwaarden te scheppen, waarbij de doelstellingen van de organisatie te vertalen zijn naar persoonlijke doelstellingen van medewerkers. Daarnaast draagt haar ondersteuning bij aan een stabiele afdeling. Haar werkstijl hierbij is transparant en daadkrachtig. Zo af en toe heb ik ook gezucht "moet dat allemaal zo", maar het was mooi om te zien hoe deze aanpak zich reflecteerde in de ontwikkeling van mensen.

Mijn naam is Anouschka van den Boom-Trubkin. Ik heb sinds 1998 diverse (leidinggevende) functies in het HRM vak vervuld en heb veel kennis opgedaan over gedrag in organsiaties.


Al meer dan 20 jaar werk ik nauw samen met directeuren en ondernemers en kijk ik mee met bedrijfsprocessen en de bedrijfsvoering. Ik zie niet alleen wat er in het bedrijf gebeurt, maar vooral ook wat er in de directiekamers gebeurt. Ik herken daardoor als geen ander de frustraties en de uitdagingen waarmee ondernemers dagelijks te maken hebben en welke invloed dat heeft op hemzelf en op de organisatie. Met deze kennis en ervaring coach ik ondernemers in leiderschap en help ik ze verder bij de groei van hun bedrijf.


In veel bedrijven is onvoldoende aandacht voor leiderschap en de ontwikkeling van mens en organisatie. Veel ondernemers willen het goed doen, maar zijn omzetgedreven en weten niet goed hoe ze leiderschap op een goede manier in hun organsiatie kunnen inzetten. Medewerkers verlaten niet de organsiatie, zij verlaten hun leidnggevende!


Goed leiderschap leidt tot tevreden en betrokken medewerkers die van toegevoegde waarde zijn voor de organisatie en bijdragen aan een beter bedrijfsresultaat. In mijn eigen loopbaan en als HR Manager heb ik ondervonden hoe belangrijk goed leiderschap is en wat een verschil een inspirerend leider kan maken op mens en organisatie.

Anouschka van den Boom-Trubkin

Business Coach

Anouschka van den Boom-Trubkin heeft meer dan 20 jaar ervaring in gedrag in organisaties en inmiddels heeft zij tientallen ondernemers begeleid naar ontspannen leiderschap, verhoging van de productiviteit van werknemers en groei van hun onderneming.

 

Ze deed onderzoek naar de succesfactoren van de 100 beste werkgevers en heeft deze vertaald in een praktisch stappenplan voor de MKB-ondernemer. Inmiddels heeft Anouschka meerdere publicaties op haar naam staan en verscheen zij in programma’s als Ondernemend Nederland en in uitzendingen op BNR nieuwsradio.

0