Management Coaching

Goed leiderschap is de basis voor ieder bedrijf. Goed leiderschap leidt tot gemotiveerd personeel dat bijdraagt aan de doelstellingen van de organisatie, meer omzet en tevreden klanten.


Goed leiderschap komt niet van de grond als de directeur daar geen aandacht aan besteed. In veel MKB bedrijven werkt de directeur nog volop mee in de operatie, echter met het groter worden van de organisatie lukt dat op enig moment niet meer. Je krijgt te veel op je bord, loopt achter de feiten aan, hebt het gevoel dat je alleen maar brandjes aan het blussen bent en je komt niet toe aan datgene wat te eigenlijk zouden willen (en moeten) doen, het aansturen van de organisatie. Directeuren moeten niet in hun bedrijf werken, maar aan hun bedrijf en ervoor zorgen dat medewerkers zodanig worden gefaciliteerd dat zij verantwoordelijk kunnen worden gemaakt voor het gehele operationele proces.


Leiders ervaren een toenemende druk om te presteren. De veranderende betekenis van goed leiderschap leidt steeds vaker tot onzekerheid. Daarom schakelen managers en directieleden steeds vaker een leiderschapscoach in. Omdat jij als leider je eigen instrument bent, gaat management coaching zowel over je team, je medewerkers en de organsiatie, als over je vaardigheden en jou als persoon. Jouw persoonlijk leiderschap. Want wie jij bent is hoe jij leiding geeft.


Welke leiderschapsstijlen passen bij jou? Wat beweegt jou? Welk effect heb jij op je omgeving, en andersom? Hoe kijk jij naar jezelf en naar andere mensen? Waar wil je naartoe en hoe kom je daar?


Trubkin Consultancy biedt managers en leidinggevenden op kundige wijze ondersteuning bij leiderschapsvraagstukken:

  • Professioneel ondersteunen van directieleden, bestuurders en managers
  • Het vergroten van de effectiviteit van leiders d.m.v. zelfreflectie, zelfontwikkeling en zelfinzicht
  • Helpen bij het stellen van doelen en het vinden van de juiste balans tussen werk en privé
  • Aanreiken van een totaalpakket, niet alleen gericht op de persoon, maar ook op de context waarin leiders functioneren
  • Een doelgericht coach traject waarin we samen helderheid scheppen in de existentiële en praktische vragen waarmee je worstelt
  • Als professioneel klankbord help ik je een leidraad te onwikkelen waarmee je met hernieuwd zelfbewustzijn en vertrouwen, de te volgen koers kan uitzetten. Zowel zakelijk als privé

Hoe weet je of een coach traject iets voor je is?

Coaching is maatwerk, jij en je organisatie zijn uniek. Het vertrekpunt bij coaching is jouw hulpvraag, jouw ontwikkelbehoefte of het probleem waar jij van af wilt. Tijdens een uitgebreid intakegesprek brengen we je huidige situatie in kaart. We bekijken wat er al is, maken concrete afspraken, bepalen wat jij wilt bereiken en wat jij nodig hebt. 


Wil je weten of Management Coaching iets voor jou is? Neem dan contact met me op voor een gratis kennismakingsgesprek. Ik denk graag met je mee over de toekomst van jouw organsiatie.