Goed werkgeverschap

"Medewerkers zijn onmisbaar voor een unieke klantbeleving."

Tegenwoordig wordt er in organisaties veel meer aandacht besteed aan manieren om mensen optimaal te motiveren en zo slim mogelijk in te zetten om het beste uit hen te halen. Het is vandaag de dag namelijk belangrijker dan ooit om de talenten van je medewerkers optimaal in te zetten. Met tevreden medewerkers zorg je voor tevreden klanten, ben je een aantrekkelijke werkgever en stijgt je rendement.

Trubkin Consultancy heeft veel ervaring in het opstellen van professioneel personeelsbeleid en het oplossen van diverse HR vraagstukken. 


Herken jij je in het volgende?

  • Merk jij ook dat de wereld van HRD en organisaties aan het veranderen is? Dat de oude manieren om personeelsbeleid te voeren, niet meer zo goed werken?
  • Je ziet groeikansen voor je organisatie maar weet niet waar je moet beginnen: waar vind je goede medewerkers? Welk type mensen heb je nodig? Hoe stel je aantrekkelijke vacatures op en voer je vervolgens goede sollicitatiegesprekken?
  • Je bent ondernemer en hebt inmiddels enkele of al veel medewerkers in dienst, je weet dat je je personeelsbeleid moet professionaliseren maar welke stappen moet je zetten, welke focusgebieden zijn belangrijk en hoe pak je dit praktisch aan?
  • Je weet dat medewerkers het belangrijkste kapitaal van je organisatie zijn maar op welke manier ga je om met dit kapitaal, hoe kun je goede medewerkers behouden en verder ontwikkelen?


Wil jij je organisatie verder ontwikkelen? En wil jij een goede werkgever zijn met aandacht voor je medewerkers, een hoge medewerkerstevredenheid en daardoor meer uit je medewerkers en organisatie halen?

Als het om personeel gaat, dan wil je soms van gedachten wisselen met een expert en soms heb je alleen maar even een voorbeelddocument nodig zodat je snel weer verder kunt. Wij bieden je een breed scala aan mogelijkheden voor het opzetten en uitvoeren van goed werkgeverschap, zodat jij als ondernemer geen zorgen meer hebt over jouw personeel.

HRM Instrumenten

Wil je meer weten of heb je een specifiek vraagstuk waar je niet uit komt? Bel ons voor advies! Je kunt ons bereiken op 06-23440672 of via [email protected].