Organisatie- en Managementadvies

Trubkin Consultancy

Diensten

Succesvol ondernemen is het beste uit jezelf en uit je onderneming halen op een manier die recht doet aan iedereen die erbij betrokken is.

Trubkin Consultancy biedt diverse diensten en productien om jou te versterken als goed leider en aantrekkelijk werkgever.

Bij mij krijg je mijn oprechte aandacht, interesse en al mijn kennis. 


Mensen zijn het goud in de organisatie. Daarom zouden mensen ook centraal moeten staan bij het inrichten en organiseren van de organisatie. In elke fase van een bedrijf de best passende organsiatie. Daar ga ik voor, daarin adviseer ik jou, maar ik help je ook hem neer te zetten.

Ik werk veel samen met bedrijven in de techniek en de zakelijke dienstverlening waar vaak 1 persoon de kar moet trekken. Brandjes blussen en alles tegelijk moeten in een snel veranderende omgeving i.p.v. bezig kunnen zijn met management- en organisatievraagstukken. Op zulke momenten kan een coach die met je meedenkt en meekijkt net even zijn wat je nodig hebt.

Ik kan jouw probleem niet oplossen, maar ik kan je wel helpen om inzicht en overzicht te krijgen.

Trubkin Consultancy biedt daarnaast nog diverse andere diensten en producten om jou te versterken als goed leider en aantrekkelijk werkgever. 

Kijk hiervoor op www.leiderschapinorganisaties.nl