Business Coaching

Van Baas naar CEO

In een organisatie loop je regelmatig tegen verschillende issues aan; klanten die niet tevreden zijn, een team wat niet lekker functioneert, mensen die geen verantwoordelijkheid nemen, een hoog ziekteverzuim, etc. Organisaties zijn tegenwoordig veel dynamischer dan vroeger. De organisaties van de toekomst dienen zich effectief op hun omgeving aan te passen en kunnen zelfs de omgeving beïnvloeden als ze voortuitstrevend en toonaangevend zijn.

Organisaties die de stap tot een coach traject zetten, doen dat vaak op basis van een groeiend besef dat de organisatie als geheel tot véél meer in staat is dan feitelijk wordt gerealiseerd en/of dat de toenemende interne en externe complexiteit en dynamiek vragen om een verhoogd vermogen van de medewerkers om daar zelf inhoud aan te geven. Business coaching (of organisatiecoaching) is erop gericht om het maximale uit een organisatie te halen. Deze vorm van coaching richt zich op de organisatie als geheel. Het resultaat is een organsiatie waarin de neuzen dezelfde kant op staan en waarin iedereen zich prettig voelt.

Business coaching helpt je bij vragen als:

  • Hoe ziet mijn bedrijfscultuur eruit en hoe kan ik deze inzetten voor een beter resultaat?
  • Hoe verlaag ik het ziekteverzuim binnen mijn organisatie?
  • Hoe stimuleer ik meer samenwerking en een betere communicatie binnen mijn organisatie?
  • Hoe vertaal ik mijn visie goed door in kleinere doelen waar iedereen achter staat?
  • Hoe krijg ik de neuzen dezelfde kant op?

Business coaching zorgt voor een goed functionerende organisatie als geheel om hiermee een prettige sfeer en beter resultaat te creëren, de samenwerking te verbeteren en de productiviteit te verhogen.


Ontspannen ondernemen met mijn programma "Van Baas naar CEO" 

In veel bedrijven werkt de directeur nog volop mee in de operatie, echter bij het groter worden van je organisatie lukt dat op enig moment niet meer. Je krijgt te veel op je bord, loopt achter de feiten aan, hebt het gevoel dat je alleen nog maar brandjes aan het blussen bent en je komt niet toe aan datgene wat je eigenlijk zou willen (en moeten) doen, het aansturen van de organisatie.


Het programma "Van Baas naar CEO" is hét programma waardoor ondernemers weer ontspannen en met passie kunnen ondernemen. Als jij minder in de operatie van je organsiatie bezig kunt zijn, maar meer aandacht kunt geven aan de groei van je bedrijf, krijg je rust en kun je weer vooruit kijken. Dus als jij het gevoel hebt dat je teveel bezig bent met operationeel 'geneuzel' en geleefd wordt door je agenda, dan is dit het moment om mijn programma te volgen.

Ja, ik wil


"Van Baas naar CEO"