Trubkin Consultancy

Blog

Inspirerende artikelen over leiderschap


Never let a good crisis go to waste

15 november 2020

Leiderschap in coronatijd

En daar was ineens de persconferentie van premier Rutte op 12 maart: iedereen werd verzocht zoveel mogelijk thuis te werken. Per direct. Ruim twee maanden later werken de meeste kantoorwerkers nog steeds vanuit huis.

De vraag is uiteraard hoe je werknemers op afstand betrokken en gemotiveerd houdt bij je organisatie? Maar ook hoe jouw bedrijf er na corona uit zal zien?


Lees verder

Managers doen precies waarvoor ze niet zijn aangenomen

14 oktober 2020

Iedereen die mijn eBbook “Tevreden klanten door beter personeelsbeleid” heeft gelezen, weet dat de manier waarop je leiding geeft heel veel invloed heeft op de betrokkenheid van medewerkers. Ik durf rustig te stellen dat de mate van betrokkenheid voor een groot deel wordt bepaald door de stijl van leidinggeven.

Toch is leiding geven meer dan het aansturen en managen van je organisatie.

Wat is leiderschap dan? En wat maakt iemand tot een succesvol leider? Ik heb mij laten inspireren door enkele succesvolle leiders en ook mijn eigen ervaringen uit de praktijk.

Lees verder

Help, mijn coach is een paard

15 december 2020

Wat paarden jouw kunnen vertellen


Coachen met de inzet van paarden is één van de activiteiten van Trubkin Consultancy die zij uitvoert onder de handelsnaam Paard & Co. Paardencoaching is een methode om mensen individueel of in groepsverband oprechte feedback op gedrag te geven. Een unieke beleving en een boeiende manier om meer te leren over bijvoorbeeld leiderschap- en samenwerkingsvaardigheden. Alle activiteiten gebeuren naast en nooit op het paard. Ervaring met paarden is dus ook niet nodig.


Lees verder

0